Dahliasingel 69 | 1511 EW Oostzaan
info@NovaVentum.nl | KVK 78038871

Beleid – Strategisch

Continuïteit in IT

Beleid - NovaVentum - PDCA - CyberSercurity

Met beleid bedoelen wij strategisch beleid. Wij geven advies en brengen uw it omgeving in kaart. Samen met u en uw it partners zorgen wij voor een volwassen beveiligingsomgeving. 


SecurityOfficer-Service

De NovaVentum SecurityOfficer-as-a-Service brengt structuur en optimalisatie aan in uw securitybeleid. Hij of zij wordt nadrukkelijk niet ingezet om bij u op de winkel te passen!

De meerwaarde ligt in het verbeteren van uw verdediging (op alle lagen), in het helpen zichtbaar maken van alle beschikbare informatie uit uw systemen (rapportages en audits) en het internet en in het verbeteren van uw compliance.


Cybersecurity advies voor iedereen bereikbaar via NovaVentum

Cybersecurity advies voor iedereen bereikbaar

Iedere organisatie heeft te maken met cyberaanvallen. Grote bedrijven lijken de voornaamste slachtoffers (en komen op de voorpagina te staan), maar de cybercrimineel richt zich juist vooral op het MKB. Wij van NovaVentum gaan samen met jullie de strijd aan! Hoe groot (of klein) je bedrijf ook is! Onze cybersecurity specialisten geven een eerlijk en onafhankelijk advies en zorgen voor voldoende ondersteuning.


Microsoft Office Secure Score beheersing met NovaVentum

Slechte Secure Score in Office 365? Geen zorgen!

Om beveiligingsrisico’s binnen de Office 365 omgeving te kunnen minimaliseren heeft Microsoft de oplossing Office 365 Secure Score opgezet. Op basis van een waarde geeft dit inzicht in de securitystatus van uw Office 365 en geeft een overzicht van de mogelijke risico’s en bijbehorende verbeterpunten om gebruikers en data beter te beschermen.

Een lage Secure Score betekent niet dat uw data op straat ligt, maar wel dat er veel te verbeteren en veel te controleren valt! Maak gebruik van de NovaVentum Secure Score experts en samen maken wij het Internet veiliger!


Slimmer werken met de Moderne Werkplek / Modern Workplace met NovaVentum

Slimmer Werken met de Moderne Werkplek

Gewoon je werk kunnen doen, op elke plek en op elk device. Video vergaderen, echt samenwerken en dan ook op een veilige manier. Dat is de NovaVentum Slimmer Werken methodiek. Met de Covid-19 hebben veel organisaties een versnelde uitrol gedaan, nu is het tijd om door te pakken, volg ons stappenplan!


NovaVentum IT-Management en ondersteuning voor Beleid, Beveiliging en Bewustwording.

IT Management

Welke kleinere organisatie heeft een ter zake kundige IT Manager in dienst om op de juiste wijze het IT beleid en de daarbij behorende procedures op en vast te stellen?

NovaVentum levert IT Managers, zoals Accountants kantoren accountants leveren. Een vaste IT Manager met veel praktijkervaring komt regelmatig bij u langs en neemt met u uw strategie plannen door. De IT Manager staat aan uw zijde en treedt als klankbord op. Hij doet suggesties, kent soortgelijke situaties, komt met ‘best practice’ oplossingen . De NovaVentum IT Manager kan voor u onafhankelijk leveranciers selecteren en/of met hen voor u onderhandelen. Hij weet wat er te koop is in de ICT wereld en wat de waarde daarvan is. Hij kan uw eigen of externe ICT medewerkers aansturen en/of begeleiden. Hij kan de vragen uit de organisatie op hun waarde beoordelen en beantwoorden.


Cyberverzekeringen via onze partner PHVerheul.nl

Cyber Security Risico Polis

Een cyberverzekering dekt (een deel) van de financiële schade als gevolg van een datalek, een virus, een hack of een andersoortige cyberaanval. Dat geldt zowel voor uw eigen kosten als schade aan derden waarvoor u aansprakelijk wordt gesteld. Ook bieden de meeste cyberverzekeringsaanbieders hulp bij herstel van imagoschade.

Meer info via de Verheul Groep


Graag komen we met u in gesprek, vul onderstaand formulier in of bel 088-5055900

Secured By miniOrange