Dahliasingel 69 | 1511 EW Oostzaan
info@NovaVentum.nl | KVK 78038871

Beleid – Strategisch

Nieuwe wind in continuïteit

Strategie en cybersecurity ondersteuning door IT-managers voor organisaties in Nederland.

IT Optimalisatie

Informatie Technologie is voor veel organisaties een primair component van de dagelijkse operaties waar veel investeringen in worden gedaan. Niet alle organisaties zijn echter in staat de impact of prestatie van hun IT te meten en te sturen. Daardoor kunnen er onder andere problemen ontstaan over:

  • Het aansluiten van de IT omgeving met de bedrijfsstrategie.
  • De IT investeringen op een goede manier ‘terug verdienen’.

De verwachtingen die organisaties hebben van de IT veranderen:

  • Goede aansluiting met de bedrijfsvoering. Cloud vs Eigen
  • Focus op het mogelijk maken van (IT) innovatie
  • Bewaking van de impact


Cybersecurity advies voor iedereen bereikbaar

Iedere organisatie heeft te maken met cyberaanvallen. Grote bedrijven lijken de voornaamste slachtoffers (en komen op de voorpagina te staan), maar de cybercrimineel richt zich juist vooral op het MKB. Wij van NovaVentum gaat samen met jullie de strijd aan! Hoe groot (of klein) je bedrijf ook is! Onze security specialisten geven een eerlijk en onafhankelijk advies.


Slechte Secure Score in Office 365? Geen zorgen!

Om beveiligingsrisico’s binnen de Office 365 omgeving te kunnen minimaliseren heeft Microsoft de oplossing Office 365 Secure Score opgezet. Op basis van een waarde geeft dit inzicht in de securitystatus van uw Office 365 en geeft een overzicht van de mogelijke risico’s en bijbehorende verbeterpunten om gebruikers en data beter te beschermen.

Een lage Secure Score betekent niet dat uw data op straat ligt, maar wel dat er veel te verbeteren en veel te controleren valt! Maak gebruik van de NovaVentum Secure Score experts en samen maken wij het Internet veiliger!


Slimmer Werken met de Moderne Werkplek

Gewoon je werk kunnen doen, op elke plek en op elk device. Video vergaderen, echt samenwerken en dan ook op een veilige manier. Dat is de NovaVentum Slimmer Werken methodiek. Met de Covid-19 hebben veel organisaties een versnelde uitrol gedaan, nu is het tijd om door te pakken, volg ons stappenplan!


IT Management

Welke kleinere organisatie heeft een ter zake kundige IT Manager in dienst om op de juiste wijze het IT beleid en de daarbij behorende procedures op en vast te stellen?

NovaVentum levert IT Managers, zoals Accountants kantoren accountants leveren. Een vaste IT Manager met veel praktijkervaring komt regelmatig bij u langs en neemt met u uw plannen door. De IT Manager staat aan uw zijde en treedt als klankbord op. Hij doet suggesties, kent soortgelijke situaties, komt met ‘best practice’ oplossingen . De NovaVentum IT Manager kan voor u onafhankelijk leveranciers selecteren en/of met hen voor u onderhandelen. Hij weet wat er te koop is in de ICT wereld en wat de waarde daarvan is. Hij kan uw eigen ICT medewerkers aansturen en/of begeleiden. Hij kan de vragen uit de organisatie op hun waarde beoordelen en beantwoorden.


Cyber Security Risico Polis

Een cyberverzekering dekt (een deel) van de financiële schade als gevolg van een datalek, een virus, een hack of een andersoortige cyberaanval. Dat geldt zowel voor uw eigen kosten als schade aan derden waarvoor u aansprakelijk wordt gesteld. Ook bieden de meeste cyberverzekeringsaanbieders hulp bij herstel van imagoschade.

Meer info via de Verheul Groep


Graag komen we met u in gesprek, vul onderstaand formulier in of bel 088-5055900

WhatsApp chat