Dahliasingel 69 | 1511 EW Oostzaan
info@NovaVentum.nl | KVK 78038871

Bewustwording: Opleidingen

Continuïteit in IT

Bewustwording - NovaVentum - PDCA - CyberSercurity

Bewustwording begint bij de directie of ict manager. Zodra de top van de organisatie zich bewust is van de problematiek dan kunnen wij uw organisatie ondersteunen met opleidingen, trainingen of testen om uw medewerkers ook bewust te maken van een veilige internetomgeving.


E-learning Security Awareness / AVG

In de Awareness e-learning staan bewustwording en gedragsverandering centraal. In deze e-learning worden deelnemers gestimuleerd zelf hun gedrag aan te passen.

Maandelijks krijgen deelnemers een aflevering over een bepaald onderwerp en worden hierover, in voor iedereen begrijpelijke taal, geïnformeerd. Zij worden niet getoetst op kennis, maar op hun gedrag. Zo kunnen zij aangeven hoe zij momenteel omgaan met het betreffende onderwerp, hoe zij dit willen veranderen na het volgen van de aflevering en welke hulp(middelen) zij hierbij nodig hebben. De Awareness e-learning bestaat uit een nulmeting plus twaalf maandelijkse afleveringen.


AVG voor Management Teams 

Wij verzorgen voor uw directie of management team een 1,5 uur durende sessie over de do’s en don’ts over de AVG. Hoe gaat uw organisatie om met de privacy van uw medewerkers, klanten/cliënten en sollicitanten. Past dit alles nog steeds binnen het raamwerk van de AVG en zijn er voldoende maatregelen getroffen om de risico’s te beperken.


Werken met AVGdesk

Onze privacy-engineers komen op locatie (of via Teams meeting) om een dagdeel door het Privacy Management Systeem van AVGdesk te lopen. We helpen met het vullen van de registers, verwerken datalekken en voeren audits en een gegevensbeschermingseffectbeoordeling (DPIA) uit.Phising training

Klik niet op deze link, dit is zeer onverstandig.

Hoe herken je een verkeerde hyperlink of bijlage in je e-mail? En hoe wat kan je eraan doen om de bewustwording van je medewerkers te verbeteren… NovaVentum helpt voor een veiliger gebruik van het Internet.


Meer info? Vul onderstaand formulier in of bel ons: 088-5055900


Secured By miniOrange