Dahliasingel 69 | 1511 EW Oostzaan
info@NovaVentum.nl | KVK 78038871

Behulpzaam – Operationeel

Continuïteit in IT

Behulpzaam - NovaVentum - PDCA - CyberSercurity

Iedereen heeft in de operatie wel eens handjes te kort of niet de vereiste kennis in huis. Als u dit niet kunt inhuren bij uw huidige it leverancier kunnen wij altijd even kijken of wij iets voor u kunnen betekenen. Wij hebben specialisten voor al onze vakgebieden. !


Helpdesk Microsoft Office 365 van NovaVentum

Helpdesk Microsoft 365

Help we zitten in de Cloud!

Alleen de IT omzetten naar Microsoft 365 is niet voldoende om uw medewerker optimaal gebruik te laten maken van de nieuwe mogelijkheden.

Onze helden van de helpdesk ondersteunen met veel voorkomende problemen in OneNote, SharePoint, Yammer, Planner, MFA, PowerApps, PowerAutomate en Outlook!

Optimaal gebruik maken van Office365, daar krijgen wij energie van!


Hulp bij inrichting en strategie keuzes voor Microsoft Office 365 met NovaVentum

Inrichting Microsoft 365

Alleen de IT omzetten is niet voldoende om uw medewerkers optimaal gebruik te laten maken van de nieuwe Microsoft Office 365 mogelijkheden.

Wij helpen met de inrichting van Teams, OneNote, SharePoint, Yammer, Planner, MFA, PowerApps, PowerAutomate en Outlook!​

Haal meer uit #Office365 met Teams en Slimmer Werken!​

Bouw je KAM/kennissysteem, iSMS of je kwaliteitsmanagementsysteem in SharePoint Online voor bijvoorbeeld ISO 9001 of ISO 27001 met QHSEdesk.

Optimaal gebruik maken van Microsoft365, daar krijgen wij energie van!


AVGdesk.nl Privacy Management Systeem in Microsoft Office 365 SharePoint Online, Wiki, Lists en meer via NovaVentum

AVGdesk Privacy Management Systeem

Wij zorgen voor uw gehele AVG-traject.

AVGdesk helpt om te voldoen aan de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG).  Samen richten we uw Privacy Management Systeem in en assisteren bij de inrichting en het onderhoud hiervan.

Wij komen bij u op locatie voor ondersteuning en helpen u door middel van Remote Checks.


QHSEdesk - KAMdesk - ISOdesk systemen in uw eigen Microsoft Office 365 SharePoint Online als template van NovaVentum

QHSEdesk KAM systeem

Wil je eigenaar zijn van je eigen ISO-HKZ systeem? Gebruik dan de NovaVentum QHSEdesk site in uw eigen Microsoft Office 365 SharePoint Online. Maak gebruik van de kennis van onze SharePoint Wiki en Lijsten specialisten om uw eigen KAM systeem voor ISO 9001, HKZ-165, ISO 14001 of 27001 op te bouwen.

Wij rollen onze templates graag voor u uit en helpen het op maat te maken!


Veilige netwerken met Geneva en NovaVentum, Wifi, gastennetwerk, MAC filtering, Fortinet, Fortigate, UTM, SDWAN

Veilige Netwerken

Wie zit er op mijn Wifi? Wat doen ze op ons netwerk? Wat is het gevolg als er een besmette laptop gebruik maakt van ons netwerk? Hoe zit het met de beveiliging? Functioneel of veilig, dat vereist een goed ontwerp, strakke monitoring en daarvoor werken wij samen met verschillende specialisten op gebied van beveiliging en hardware .#Fortinet #Ubiquiti


Fysieke beveiliging

Wij realiseren “Connected Buildings” door onze Safe-Connected-Smart werkwijze. Uw veiligheid verzorgen wij door middel van onze beveiliging technische oplossingen zoals alarm-, camera-, branddetectie- en toegangs controlesystemen. Deze systemen verbinden wij met onze  infrastructurele ICT oplossingen zoals netwerkbekabeling, netwerkswitches, routers/firewalls, wifi access points en client bridges. Het geheel wordt geïntegreerd in één softwareplatform en kan vanuit dat platform gemakkelijk beheerd worden. Geen kennis van de diverse systemen benodigd, één gemakkelijke Single Console Solution.


SentinelOne endpoint protection van NovaVentum MSP en Enterprise

SentinelOne AI Endpoint Protection

SentinelOne is de toekomst van Endpoint security. Statische, signature-based oplossingen zijn geen partij voor moderne geavanceerde aanvallen. Het gebrek aan integratie met hersteloplossingen zorgt voor een scheiding tussen detectie en herstel, waardoor organisaties lang kwetsbaar blijven.

SentinelOne Endpoint Protection Platform (EPP) verenigt bescherming, detectie en herstel in een geïntegreerd platform, SentinelOne is de oplossing voor veilige laptop, desktop en servers. Met SentinelOne kunnen organisaties schadelijk gedrag voorspellen over de gehele linie, en snel dreigingen elimineren dankzij volledig geautomatiseerde response mechanismen. U bent beschermd tegen zelfs de meest geavanceerde aanvallen


Meer weten? vul onderstaand formulier in of bel: 088-5055900